Senaste dygnet

Sun Dec 10, 10:26pm,
Global Gossip, Darlinghurst Rd, Kings Cross

Efter alla omtumlingar och fortrottande handelser av gardagen knatade Britis med stottning av sin goda van Jakob langs Oxford Street. Sallskapet druttade snart fram till slutstationen - Max Brenner cafe i Paddington. Under den narmsta timmen stuffade de bada i sig sa mycket choklad att illamaendet snart infann sig och att ingen annan utvag fanns an att (hur mkt det an tog emot) lamna tryfflar, pralinbollar och smaltmjolkchoklad kvar pa tallriken, i brist pa ytterliggare magsacks utrymme.

De bada slapade sig ater ut pa gatan och rullade sakta i bekvamlig takt i riktning hemat. Langs vagen koms det snart fram till och stannades utanfor och druttades det in i en biosalong. Med uppmaningar ifran en trevlig popcorn poppades bioexpedit, smogs det gratis in i en biosalong och den foljande en och en halv timmen avnjots filmen the Prestige av de bada. Gratis sags vara gott, men jag kan forsakra, om att denna film ar sevard aven om man star till att betala for den. Mamma, du hade tyckt om den filmen, ta mig pa orden. Ar valbekant med din passion for den manliga huvudpersonens... hmm.. ehh... skadespelartalanger.

Idag har Britis, Jacke och Parandersgorancedergren aventyrat sig bort till Taronga Zoo pa andra sidan av ett operahus, en bro och ett vatten. Dessa herrar har malat min dag i guld. Haft en vacker dag. En dag att komma ihag. Ser fram emot att fa aka pa fler aventyr med dessa tva. Forhoppningsvis kommer aven herr Jonte med pa dessa. Forsoken till overtalning ar aterkommande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback