Med mitt liv i en Ryggsack

Pa tva veckor hinner det handa enormt mycket. Speciellt om man heter Brita och man har en formaga att alltid squeeza in sa mycket i sitt schema att man nastan mosar sondar det totalt.

Britis mar i det stora hela valdigt bra. De bara lite knappt mer an singular, men anda tillrackligt manga for att vara plural veckorna, som just passerat har troligen varit de basta hon haft sen hon kom hit.

Det har varit jul. Det har blivit ett nytt ar. Och under veckan dar emellan var det knappt en hel timme som vistades pa Darlinghurst Rd 58. Britis var inte dar. Britis var pa aventyr i uppskattat sallskap. Leenden och endorfiner yrde at alla hall.

Men just nu. Sittandes har. Efter att ha typat ned allting sa noggrant i detalj, slitigt med den literara lay-outen och framstallningen i over 2 timmar. Sen efter att ha tryckt pa Spara & Publicera bloggen och finna att ***** **** ******* datorn hanger sig. Da kan man inget annat an att skrika och grata en skvatt.

Sammanfattningsvis sa lamnade en Greyhound buss Sydney Central station igar. Ombord fanns bland annat 3 borlangebor och en sthlmspojke. De klev av i Newcastle - staden som exporterar sand till Hawaii. Idag bussades det vidare till Port Macquarie dar sallskapet nu befinner sig. Idag har vi varit pa ett av varldens fa existerande koala sjukhus. Imorgon ska vi titta pa delfiner.

Skont att antligen kommit bort ifran storstaden, Britis ar pavag emot nya aventyr, nya strander, pubar och stader att lagga vid sina fotter! Pa ngt satt ngnstans kanns det andock att jag inte tagit ett tillrackligt farval av Sydney. Kanske ar det for tillfalligt inte mojligt att framstalla ett sadant. Kanske har jag anledning att sa smaningom komma tillbaka till operahus och Harbour Bridges. Knepigt. In deed. Och extremt dalig timing.

Intalat mig att jag slutat tanka tillbaka pa Sydney. Har andra rackartyg i siktet. SkeppO'hoj!


Kommentarer
Postat av: Lovisa

käraste vän. du får se till att svara när du ringer :P har kutat stutti din mammam nåra gånger på slutet, din syrra också :) mycket trevliga människor. har förresten fått ett nytt jobb i väntan på att åka till norge (den 7 feb. ) sitter numer o kommunens reception, svarar i telefon, sköter adm. grejer o fikar. det är härligt. saknar dej. vill vintermysa.

2007-01-12 @ 15:46:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback