Frisläppta endorfiner

Herregud, hur i hela friden har jag kunnat hålla mig ända tills idag, så här länge??

Det handlar om socialiseringar med Nanis längs kullerstensbelagda gränder, genom friska brisar och upprepade upp-&nedför trappor rusher. 

Jag har varit ute och springit. Herregud och hallelujah vad bra det gick. Herregud och hallelujah vilket bra humör jag är på. 

Förkylningen, huvudvärken och ångesten inför såväl alla uppkommande tentor, inlämngsuppgifter och uppfiter som de som redan borde varit gjorda sprangs samtliga bort längs Söders gränder och stråt.

Britis bonar för övrigt in sig allt bättre och bättre i rutinerna på Handels och kommer på sig själv lite då och då med att fnittra till vid insikten att jag till och med trivs väldigt bra. Om man bortser min fortfarande värkande saknad efter Sydney - finns det ingen annanstans än här som jag skulle vilja vara. 

Till och från druttar jag ned mig själv i passion för att plocka isär saker jag håller kära blir att härja fritt. Igår var en sådan dag. Favorit-kulspetspennor, lock-tänger, kameror och grafritare hör till den noggrannt utvalde gruppen offer. Nanis klarade sig den här gången. Om jag ska vara ärlig så attreherar inte iPodars design till alltför stora plocka-isär-abstinens.

Dessutom så har jag och Bea storartade planer till att starta Handelssektionen Kullor och masar i Exil. Storartat må jag säga, storartat...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback